אנבידיה הכריזה על קיומו של כנס GTC 2022 בין ה-21 ל-24 במרץ, שישלב את ההכרזה המרכזית של מנכ"ל ומייסד החברה, ג'נסן הואנג, לצד יותר מ-900 הרצאות, וכ-1,400 דוברים, ביניהם מובילי ענפי הבינה המלאכותית, מחשוב על, גרפיקה ועוד. ההרשמה פתוחה כעת ללא עלות (קישור מצורף בסוף העמוד)

ההכרזה המרכזית של מנכ"ל אנבידיה תוזרם בשידור חי ביום שלישי, ה-22 במרץ, בשעה 18:00 (שעון ישראל), ותהיה זמינה לצפייה במגוון הפלטפורמות ללא צורך בהרשמה מראש לכנס. במסגרת הכנס, יוגרלו בין הנרשמים מארזי מתנה של אביזרים ממותגי אנבידיה.

"כאחד מכנסי הבינה המלאכותית המובילים בעולם, GTC מספק הזדמנות ייחודית לסייע בהתמודדות מול אתגרי ענק בענף ולהגדיר מחדש את העתיד עבור מפתחים, חוקרים ומקבלי החלטות במגזר העסקי, האקדמי, בתעשיות ובממשל", אמר גרג אסטס סמנכ"ל תוכניות המפתחים ב-NVIDIA. "GTC 2022 יציע שפע של תכנים והזדמנויות למשתתפים מכל העולם וממגוון תפקידים להעמיק את הידע שלהם וליצור קשרים חדשים", הוא הוסיף.

השנה, כנס GTC יתמקד בתחומי המחשוב המואץ, למידה עמוקה (Deep Learning) בינה מלאכותית (AI), מדע נתונים, תאומים דיגיטליים (Digital Twins), מחשוב קוואנטי, מרכזי נתונים, ענן ומחשוב קצה. הכנס יציע למעלה מ-20 מפגשים שיעסקו באופן שבו טכנולוגיות בינה מלאכותית יכולות לסייע בהמחשה ובהתמודדות עם משבר האקלים. בין דוברי אנבידיה השונים ב-GTC יהיו מיכאל כגן, סמנכ"ל הטכנולוגיה העולמי של אנבידיה; גלעד שיינר, סמנכ"ל בכיר למחשוב על באנבידיה, פרופ' גל צ'צ'יק, מנהל מרכז מחקר ה-AI של אנבידיה ישראל ואחרים.

בין הדוברים בכנס:
מיכאל רוסינוביץ', סמנכ"ל טכנולוגיה, Microsoft Azure יו ליו, דירקטור בינה מלאכותית, Meta מרק פטיט, מנהל פעילות Unreal Engine, Epic Games מרקוס גרוס, סמנכ"ל מחקר, סטודיו וולט-דיסני האו יאנג, סגן נשיא למחקר AI ב-Visa ג'ואי אוקוזוגלו, מנכ"ל דלוייט ארה"ב לידיה פונסקה, סמנכ"לית טכנולוגיה ודיגיטל, פייז כמו כן ישתתפו בכנס מומחים ממאות ארגונים וחברות מובילות, בהם: Google Brain, אמזון, בלומברג, ברקליס, סיסקו, לוקהיד-מרטין, נאס"א, Flipkart, VMWare, Snap, אריקסון, דל טכנולוגיות ועוד.

כנס ה-GTC יספק למשתתפים מכל העולם, במגוון תפקידים וברמות בכירות שונות הזדמנויות למידה ופיתוח מקצועי יוצאות דופן – רבות מהן בחינם. הכנס יפתח ביום למידה עבור משתתפים מרקעים שונים ורמות שונות, ובשאר השבוע ימשיך בהרצאות וסדנאות שיתקיימו בארבע שפות שונות ובאזורי זמן שונים.
החל ממפגשים על מחשוב GPU ועד סדנאות בינה מלאכותית, הכנס הוא הזדמנות ללמידה והכשרה נרחבת לסטודנטים, מפתחים ואנשי מקצוע עם הרצאות טכנולוגיות של מומחים ממכון הלמידה העמוקה (DLI) של החברה וכן מאקדמיית אנבידיה.

סטודנטים ואנשי מקצוע בתחילת דרכם יוכלו לקחת חלק בקורסי מבוא בנושא למידה עמוקה ורובוטיקה, ולהגיע למפגשים מעניינים, כמו: "הנוסחה הנכונה להצלחה בינה מלאכותית: תובנות מ-AI High Performer", פאנל "5 השלבים להתחלת קריירה בבינה מלאכותית" ועוד.

מפתחים מנוסים יותר יכולים להירשם למגוון קורסי DLI, הכוללים 20 מפגשים קצרים (חצאי ימים) ללא תשלום ועוד -17 מפגשים מלאים (יום שלם) הצוללים לעומק יכולות הבינה המלאכותית ומעניקים תעודת הכשרה מטעם מכון הלמידה העמוקה של אנבידיה, DLI. -21 בפברואר ועד סוף מרץ, חברים חדשים בתוכנית המפתחים של אנבידיה יוכלו לקבל גישה לקורס GTC DLI משלים נוסף במעמד ההרשמה.

האקדמיה של אנבידיה, שפותחה עבור מומחי IT, תארח תוכניות הדרכה ייחודיות המתמקדות במרכזי נתונים, טכנולוגיית InfiniBand, תשתית IT ותקשורת. התוכנית כוללת מפגשי הכשרה ואחריהם שיעורי לימוד בקצב עצמי ומבחני הסמכה. כל הסדנאות והמפגשים מובלים על ידי מדריכים מוסמכי DLI מאנבידיה או משותפים נוספים ממגוון החברות המובילות במשק.

סטארט-אפים תחת זרקור
במסגרת הכנס יתקיימו מגוון מפגשים, הרצאות וסדנאות בחסות NVIDIA Inception, התוכנית הבינלאומית של אנבידיה לתמיכה בסטארט-אפים חדשניים בה לוקחות חלק למעלה מ-9,000 חברות סטארט-אפ. בין ההרצאות השונות יתקיימו גם מפגשים הממוקדים בקרנות הון סיכון בתחומים חמים כמו אומניברס (Omniverse) ומחשוב קוואנטי (Quantum Computing).

כמו כן, יתקיימו הרצאות בהובלת סטארט-אפים החברים בתוכנית אינספשן ועוסקים בתחומי הבינה המלאכותית, מערכות אוטונומיות, מדע האקלים, הגנת סייבר, בריאות, תאומים דיגיטליים ועוד. בין חברות הסטארט-אפ שישתתפו ב-GTC 22 נמצא גם חברות סטארט-אפ ישראליות מבין למעלה מ-300 החברים הישראליים בתוכנית Inception.

לפרטים נוספים על כנס ה- GTC שיתקיים באביב הקרוב, ולהרשמה
לחצו כאן: www.nvidia.com/gtc

אודות NVIDIA:
ההמצאה של כרטיס המסך הגרפי (GPU) על ידי אנבידיה (נאסד"ק: NVDA) בשנת 1999 עוררה את הצמיחה בשוק הגיימינג ב-PC, הגדירה מחדש את הגרפיקה הממוחשבת המודרנית וחוללה מהפכה של ממש בעולם המחשוב. לאחרונה, הייתה זו טכנולוגיות למידה עמוקה (Deep Learning) ב-GPU שהציתה את ה-AI המודרני: עידן המחשוב הבא, עם ה-GPU הפועל ככוח המניע והמוח של מחשבים, רובוטים, מכוניות אוטונומיות שיכולות לתפוס ולהבין את העולם, ועוד. למידע נוסף: https://nvidianews.nvidia.com



רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לערוץ חדשות טכנולוגיה בטלגרם

חדשות טכנולוגיה, בינה מלאכותית, סייבר ועוד - מור בסן

תפריט נגישות